Ring og få et godt tilbud på 40 43 13 44

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

15 + 3 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Tid er penge, og når man står overfor en mulig isolering af krybekælder, så er det attraktivt at kunne få færdiggjort processen på kort tid.

Dette er også i høj grad en foreliggende mulighed, hvis du vælger at udføre din isolering med Papiruld. Papiruld er et miljøvenligt materiale, hvis positive egenskaber er mangeartede. Først og fremmest er Papiruld dog utroligt let at påføre, hvorfor du kan få overstået isoleringsprocessen på en enkelt dag. Hvis du derfor ønsker kvalitetsisolering på kort tid, så kan Papiruld være den helt rette isolering for dig.

Fugtbeskyttelse og sikring mod uønskede gevækster 

Når man har med krybekældre at gøre, så er det altid relevant at sikre sig selv imod skimmel og fugt. Isolering af krybekælder kan udføres med Papiruld, som har disse fugt- og skimmelbeskyttende egenskaber i sig. Papiruld er særdeles effektiv til at transportere fugt, og det beskytter mod skimmel, råd og skadedyr. Derfor er Papiruld en ideel isolering af krybekælder, hvor der sagtens kan være fugtigt.

Isolering af krybekælder med papiruld på spray

Papiruld er suverænt nemt at arbejde med. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om et behov for mange timers arbejdskraft, når du skal have påført Papiruld som isolering i din krybekælder. Når vi benytter os af Papiruld i isolering, så blandes dette isoleringsgranulat op med lim. Derefter kan denne blanding af papiruld og lim sprayes direkte på toppen af din krybekælder. Her vil det lægge sig som en isolerende, fugttransporterende og varm dyne. Det er grundet denne mulighed for at påføre det via spray, at processen kan overstås på rekordtid.

Miljøvenligt materiale sikrer dig god samvittighed

Papiruld er et granuleret isoleringsmateriale, som produceres ud fra aviser. Der er her tale om aviser, der enten genbruges eller produceres i overskud. Derfor sker der ikke unødvendige miljøomkostninger ved produktionen af Papiruld. Helt omvendt bruges der reelt set materialer, som ellers ville gå til spilde – derfor kan du med ro i sindet benytte dig af Papiruld til isolering af krybekælder. 

Rådgivning og vejledning hos Papiruld Århus

Du kan altid tage kontakt til os hos Papiruld Århus, hvis du ønsker hjælp til isolering af din krybekælder i Århus, Skanderborg, Randers, Horsens eller omegn. Vi står klar til at rådgive dig telefonisk og elektronisk. Send en mail til info@papiruld-aarhus.dk, eller ring til 40 43 13 44.