Ring og få et godt tilbud på 40 43 13 44

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

17 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Der er få isoleringsmaterialer, som kan gennemføre loftisolering med så stor succes, som Papiruld kan.

Papiruld kan benyttes til et væld af isoleringsopgaver igennem hele boligen, og det er derfor et særdeles brugbart materiale. Hvis du derfor ønsker hjælp til at få udført loftisolering i Århus, Randers, Horsens eller anden by i Øst- eller Midtjylland, kan du trygt tage kontakt til Papiruld Århus. Vores isoleringsopgaver spænder vidt og bredt, og vi vil derfor kunne hjælpe dig godt på vej.

Loftisolering i ældre bebyggelser

Hvis du bor i en ældre bebyggelse, kender du måske allerede til eksistensen af diverse fugtproblemer. Papiruld er altid relevant, når der er tale om ældre bebyggelser, da ældre isolering kan have ringe evner til at transportere fugt. Hvis bebyggelsen er ældre, kan dit dampspærre ske at være slidt eller skadet. Hvis dette er tilfældet, vil fugten fra din hverdag bevæge sig op i isoleringsmaterialet. Her bliver det problematisk, hvis dette isoleringsmateriale ikke kan transportere fugten videre.

Din dampspærres funktion

I din bolig finder du et dampspærre, som typisk består af plastik. Denne findes i isoleringen, og formålet er at holde varme og fugt inde i boligen, så det ikke bevæger sig ind i isoleringsmaterialet, hvor det kan skabe problemer som fugtskader, skimmelsvamp og råd. 

En ældre bebyggelse kan have skader på denne dampspærre, hvilket kan skabe et behov for loftisolering. Heldigvis kan Papiruld både benyttes til isolering og efterisolering.

Efterisolering med Papiruld

Når man foretager efterisolering med Papiruld, så sprayer man det simpelthen udover det eksisterende isoleringsmateriale. Her lægger det sig ovenpå dette. Papiruld har gode evner til fugttransport, så når det placeres ovenpå, da kan fugten slippe ud igennem Papiruld. Dette sikrer isoleringsmaterialet mod råd og skimmel. 

Rådgivning og vejledning hos Papiruld Århus

Hvis du har nogen former for tvivlsspørgsmål eller lignende, kan du altid tage kontakt til os hos Papiruld Århus. Vi står klar til at rådgive dig telefonisk og elektronisk.

Send en mail til info@papiruld-aarhus.dk, eller ring til 40 43 13 44.

Vi ser frem til at give dig en hjælpende hånd med din loftisolering i Århus, Randers, Horsen eller andet område i Midtjylland.