Ring og få et godt tilbud på 40 43 13 44

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

10 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Hvis du har bemærket stigende varmeregninger og kolde områder i din bolig, så kan du have brug for hulmursisolering.

Hos Papiruld Århus servicerer vi mennesker og husstande med hulmursisolering i Århus, Skanderborg, Randers, Horsens og mange flere byer i Øst- og Midtjylland. Vores service kan være relevant, hvis du har lagt mærke til kolde områder i din bolig - særligt også hvis du ser dette afspejlet i din varmeregning. Blot fordi din bolig er blevet isoleret én gang, betyder det nemlig ikke, at dette nødvendigvis holder ved. Af denne grund kan du sagtens få behov for hulmursisolering.

Fiks isoleringens forfald med hulmursisolering 

Når du først får isoleret din bolig, så placerer denne isolering sig særdeles fint, og den vil oftest fungere optimalt fra dag ét. Der vil dog med tiden ske et forfald, hvor isoleringen falder sammen, hvilket er med til at skabe kuldebroer. Dette vil du opleve som bestemte steder i din mur, hvor temperaturen er en del lavere end på resten af muren. Løsningen på dette er at få foretaget hulmursisolering. 

Hulmursisolering – sådan fungerer det

Hvis du er bosiddende i Århus, Randers, Skanderborg, Horsens el. Anden by i Øst- el. Midtjylland, og du har behov for hjælp til hulmursisolering, kan Papiruld Århus være dig behjælpelig. Selve processen er enkel og uden besvær, da den først og fremmet overstås rigtigt hurtigt. Dernæst efterlader hulmursisolering ikke større skader, skrammer eller lignende, hvorfor det er en proces, der ikke vil kunne ses på din murfacade efterfølgende.

Når du får udført hulmursisolering i Århus, Skanderborg, Randers, Horsens i Øst- el Midtjylland, så bliver der boret enkelte huller i din mur. Efterfølgende indføres et kamera, som skal inspicere tilstanden af din isolering. Når dette er overstået, så bevæger vi os videre til selve papiruldsdelen. Her blæses Papiruld ind i hulrummet, som er opstået mellem isolering og mur. Dette tvinger din nuværende isolering op ad bagvæggen. Hulrummet fyldes ud med Papiruld, og du undgår kuldebroer. Derfor er denne proces helt ideel, hvis du vil spare penge på varmeregningen, og du gerne vil have dette overstået på kort tid.

Rådgivning hos Papiruld Århus

Hvis du søger hulmursisolering, så har du måske et behov for at blive rådgivet, så du kan træffe din beslutning om hulmursisolering. Derfor kan du blot tage kontakt til os for yderligere information. 

Ring til os på telefon: 40 43 13 44
Eller skriv til os på mail:  info@papiruld-aarhus.dk