Ring og få et godt tilbud på 40 43 13 44

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 3 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering

Har du behov for hjælp til isolering i Århus, Randers, Skanderborg, Horsens eller anden by i Øst- eller Midtjylland, er du formentlig på jagt efter en løsning, som kan sikre dig en væsentligt besparelse på din varmeregning.

Når man har med isolering at gøre, så bør man have en forståelse for sammenhæng mellem kvalitet og udgifter til varme. Varmeregningen kan nemlig opleve en ubehagelig stigning, hvis isoleringen ikke er dækkende. Dette kan nemlig lede til kuldebroer.

Undgå kuldebroer med isolering

Kuldebroer kan være en ubehagelig overraskelse i isoleringen i ens bolig. Disse kuldebroer viser sig som hulrum mellem isolering, hvor varmen har frit lejde til at sive ud af boligen. Dette sker typisk med pladeisolering som eksempelvis Rockwool. Her er der større risiko for, at isoleringen ikke ligger helt perfekt, hvilket bringer dig i fare for udviklingen af kuldebroer. Det er i din egen interesse at undgå dette, hvis du søger isolering.

Isoleringsgranulat med den jævne fordeling

Papiruld er granuleret isoleringsmateriale, som – grundet denne granulering – kan fordele sig utroligt fint og jævnt. Derfor er du langt mere sikret mod kuldebroer, når du benytter Papiruld, da risikoen for ujævnheder er minimeret. Isolering fungerer derfor eminent med Papiruld. Hvis du har diverse forhindringer i muren som rørlægninger eller spær, så vil papiruld også kunne placere sig meget mere jævnt omkring disse, end almindelige isoleringsmaterialer kan. 

CE-mærket Papiruld

Når du skal have isolering, kan du derfor trygt og sikkert vælge at benytte Papiruld. Papiruld er som materiale CE-mærket, hvilket betyder, at det opfylder alle de nyeste krav, standarder og regler for isoleringsmaterialer. Dertil har papiruld et væld af brugbare egenskaber. Det sikrer blandt andet indeklimaet ved at være fugttransporterende og modstandsdygtigt mod skimmel, råd og svamp. Du kan derfor få et ideelt indeklima ved brugen af Papiruld.

Kontakt Papiruld Århus for rådgivning

Kontakt os for isolering i Århus, Randers, Skanderborg, Horsens eller andet by i Øst- eller Midtjylland. Vi står klar med rådgivning og vejledning med hensyn til dette. 
Telefonisk kontaktes vi på 40 43 13 44 eller elektronisk på info@papiruld-aarhus.dk.